Paylaş
Aşağa gitmek
avatar
AsiaFlame Administartor
AsiaFlame Administartor
Cinsiyet : Kadın Mesaj Sayısı : 251 Yaşınız : 39 Meslek : Ev Hanımı Nerden : İstanbul / Şişli Favori Diziniz : My Gırl <b>Rep Gücü</b> Rep Gücü : 3506
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 0 Ruh Hali
Kullanıcı profilini gör

Ojingeo Deopbop

Bir Perş. 23 Eyl. - 23:07




Malzemeler 2 kişiliktir


1 adet kalamar

Yarım kuru beyaz soğan

1 orta büyüklükte havuç

3 sap yeşil soğan

1/4 beyaz lahana

15 ml sirke

2 su bardağı pişmiş pirinç

Biraz zeytinyağı

Baharat

1 tatlı kasığı gochujang,

1 tatlı chili tozu

1 yemek kaşığı soya sosu

1 diş ezilmiş sarmısak

1 tatlı kaşığı susam yağı

1 tatlı kaşığı şeker


Yapımı


#1. Kalamarlar yıkayın ve ince halkalar halinde kesin 1 kase içine

koyun ve üzerine sirke,yi ilave edip buzdolabında 15 dakika

dinlenmeye bırakın.

#2. Kuru soğan ve havucu jülyen kesin.

#3.Wok tavayı 20 saniye ısıtın ve zeytinyağı koyun ve sebzeleri ekleyi4

dakika pişirin.

#4. Kalamarları dolaptan çıkarın ve üzerine ekleyin ve 2 dakikadaha pişirin.

#5.Baharat karışımını hazırlayıp üzerine dökün ve bir kez daha karıştın

Yemeği servis tabağına alın servis yapın.

Afiyet olsun








Çeviri :>>>SelJunKi<<<









$€NİNL€ ßA$LADIM ßİT$İN $€NİNL€
LEE JUN Kİ
Sayfa başına dön
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz