Paylaş
Aşağa gitmek
avatar
AsiaFlame Administartor
AsiaFlame Administartor
Cinsiyet : Kadın Mesaj Sayısı : 251 Yaşınız : 39 Meslek : Ev Hanımı Nerden : İstanbul / Şişli Favori Diziniz : My Gırl <b>Rep Gücü</b> Rep Gücü : 3506
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 0 Ruh Hali
Kullanıcı profilini gör

Yangbaechu Ssambap

Bir Cuma 24 Eyl. - 3:46


Malzemeler

600 gram beyaz lahana

(Gochujang) 1 fincan

100g dana kıyma

1 yemek kaşığı susam yağı

4 yemek kaşığı kore biberi

1 adet rendelenmiş armut

1 yemek kaşığı kahverengi şeker

2 yemek kaşığı bal


Kıyma marine için sos

1 çay kaşığı soya sosu

1 çay kaşığı kahverengi şeker

1 çay kaşığı kıyılmış sarımsak

1 tatlı kaşığı susam yağı

2 çay kaşığı kıyılmış yeşil arpacık soğan

Küçük top karabiber


Pişirme

Kıymayı tavaya koyun ve sos malzemesini hazırlayın ve sosu üzerine

döküp karıştıp 5 dakika kavurun.

Rendelenmiş armutuda koyun ve karıştırın pişirin.

Gochujang ekleyin 6 ila 10 dakika arası pişirin.

Susam yağı,bal ve şekeri ekleyin karıştırp altını söndürün.

Pirinci buharda pişirin.

Lahayı top halinde haşlayın haşlanınca üzerine soğuk su tutun ve

yaprakları tek tek ayırın.

Pirinci kıyma içine karıştırın ve rulo halinde lahaya sarın bizim

sarma gibi biraz pişirin ve servis edin.




Çeviri : >>>SelJunKi<<<








$€NİNL€ ßA$LADIM ßİT$İN $€NİNL€
LEE JUN Kİ
Sayfa başına dön
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz