Paylaş
Aşağa gitmek
avatar
AsiaFlame Administartor
AsiaFlame Administartor
Cinsiyet : Kadın Mesaj Sayısı : 251 Yaşınız : 39 Meslek : Ev Hanımı Nerden : İstanbul / Şişli Favori Diziniz : My Gırl <b>Rep Gücü</b> Rep Gücü : 3506
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 0 Ruh Hali
Kullanıcı profilini gör

Ojingeo Buchimgae

Bir C.tesi 25 Eyl. - 23:02


Malzemeler


1/2 kuru soğan beyaz

1 / 2 bir havuç

1 / 2 bir kabak

50 gram mantar

1 kırmızı biber

1 yeşil biber

10 sap yeşil soğan

4 küçük parça kalamar eti

1 toz biber serpmek için

2 su bardağı un

1 / 2 su bardağı

1 / 2 çay kaşığı tuz

1 yumurta


Daldırma sos

2 çay kaşığı şeker

3 çay kaşığı soya sosu

3 çay kaşığı su

3 çay kaşığı sirke

1 adet soğan


Hamuru için

2 Su bardağı un

1/2 su bardağı su

1 adet yumurta

2 çay kaşığı tuz


Hazırlık

Sebzeleri ve eti güzelce temizleyin daha sonra havuç ve kabak'ların

kabuklarını soyun ve ince parmak uzunluğunda dilimleyin.

Soğanıda ince ince dilimleyin.

Kırmızı ve yeşil biber hotumlarını çıkarın halka dilimlere ayırın.

Yeşil soğanları 5 cm uzunluğunda kesin.

Yarım parmak uzunluğunda içine kalamar etini kesin bir kabın içine

koyun ve üzerine biber ekleyin.

Mantarları yıkayın ve suyunu süzdürüp ince dilimleyin

Hamur içiin unu elekten geçirin ve bir çıpma kabına alın ortasını açıp

tuz yumurta ve su ekleyin ve çırpmaya başlayın unun iyice ezilmesini

sağlayın.

Kalamar eti ve diğer tüm malzemeleri hamurun içine döküp karıştırın.




Pişirme

Yaklaşık 10 saniye tavayı ısıtın ve yağı koyun ve üzerine bir kepçe

hamur döküp kızartmaya başlayın altı kızarınca üstünü çevirin

yanmamasına dikkat edin.

Bu işlemi hamur bitene kadar tekrar edin.

Krepleri düz bir servis tabağına alın.

Ve daldırma sosunu yapın üste malzeme listesini göreceksiniz.

Sos ile sıcak servis edin.

Afiyet olsun.












Çeviri : >>>SelJunKi<<<








$€NİNL€ ßA$LADIM ßİT$İN $€NİNL€
LEE JUN Kİ
Sayfa başına dön
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz