Paylaş
Aşağa gitmek
avatar
AsiaFlame Administartor
AsiaFlame Administartor
Cinsiyet : Kadın Mesaj Sayısı : 251 Yaşınız : 39 Meslek : Ev Hanımı Nerden : İstanbul / Şişli Favori Diziniz : My Gırl <b>Rep Gücü</b> Rep Gücü : 3506
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 0 Ruh Hali
Kullanıcı profilini gör

Sogogi Jangjorim

Bir Paz 26 Eyl. - 6:16


Malzemeler

250 Gram sığır ön bacak eti bütün parça

28 Adet bıldırcın yumurtası

1 Adet beyaz turp

1 Adet soğan

1 Sap yeşil soğan

1 Çay kaşığı toz zencefil

2 Çay kaşığı toz kırmızı biber

1 Çay kaşığı tuz

2 Yemek kaşığı sirke

5 Bardak su

100 Ml soya sosu

4 Yemek kaşığı şeker

1 Adet yeşil biber


Pişirme

1.Tencereye 2 bardak haşlama suyunu koyun

2.Soya sosu ve şekeri ekleyin kaynatın

3.İçine bıldırcın yumurtaları,sığır eti ve diğer sebzeleri ekleyin

4. orta ısı üzerinde 30 dakika kaynatın her 3 dakikada bir karıştırın

5.Yaklaşık 1 saat soğumasını bekleyin

6. Bir tabakta servis yapın


Afiyet Olsun










Çeviri : >>>SelJunKi<<<








$€NİNL€ ßA$LADIM ßİT$İN $€NİNL€
LEE JUN Kİ
Sayfa başına dön
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz