Paylaş
Aşağa gitmek
avatar
AsiaFlame Administartor
AsiaFlame Administartor
Cinsiyet : Kadın Mesaj Sayısı : 251 Yaşınız : 39 Meslek : Ev Hanımı Nerden : İstanbul / Şişli Favori Diziniz : My Gırl <b>Rep Gücü</b> Rep Gücü : 3506
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 0 Ruh Hali
Kullanıcı profilini gör

Saenggang Cha / Zencefil Çayı

Bir Ptsi 27 Eyl. - 1:33


Malzemeler



80 gram Taze zencefil

20 g Taze tarçın çubukları

8 bardak su

1 çay kaşığı fıstık dolmalara konulandan

1 tatlı kaşığı bal



Hazırlık



Zencefiller iyice temizleyin fırça kullanabilirsiniz.

Tarçın çubuklarını soğuk suyla durulayın ve parçalara bölün.



Pişirme




Zencefil, tarçın koyun ve suyu bir kaba koyun kore,liler çelik tencere

kullanıyor bunu yapmak için.

25-30 dakika düşük ateşte kaynatın ve kaynadıktan sonra temiz bir

bezle suyu eleyin yani başka bir kabın üzerine bezi yayın ve diğer

kaba geçirin çayı bu tarçının bıraktığı tortuyu almayı sağlayacaktır.

Daha sonra içine çam balı ve fıstıkları ekleyip afiyetle için.





Çeviri:>>>SelJunKi<<<








$€NİNL€ ßA$LADIM ßİT$İN $€NİNL€
LEE JUN Kİ
Sayfa başına dön
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz