Asia Flame. Com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşağa gitmek
>>>SelJunKi<<<
>>>SelJunKi<<<
AsiaFlame Administartor
AsiaFlame Administartor
Cinsiyet : Kadın Mesaj Sayısı : 251 Yaşınız : 44 Meslek : Ev Hanımı Nerden : İstanbul / Şişli Favori Diziniz : My Gırl <b>Rep Gücü</b> Rep Gücü : 5497
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 0 Ruh HaliGimmari Uzgun10

Gimmari Empty Gimmari

Perş. 23 Eyl. - 21:11
Gimmari Gimmari2

(Malzemeler 16 rulo içindir)

*Malzemeler*


* Laver 8 yaprak

* Cam erişte 1 avuç

* 2 adet havuç küçük boy

* 10 baş sarımsak


* Sosu *


* Soya sosu 1 yemek kaşığı

* Tuz 1 tatlı kaşığı

* Susam yağı 3 kaşık

* Biber 1 tutam

* Yapraklar için *

* Beyaz un 1 / 2 fincan

* Nişasta tozu 1 / 2 fincan

* Tuz 1 tatlı kaşığı

* Su 3 / 4 fincan

* Tencereye biraz su koyun ve kaynatın.

* Havuçları jülyen usulü doğrayın,sarmısakları doğrayın.

* Su kaynatmaya,başlayınca cam erişteleri suya dökün ve haşlayın.

* Erişteler kaynayınca süzün ve parmak uzunluğunda dilimlere ayırın.

*. Bir karıştırma kasesinin içine erişte, havuç ve sarımsakları koyun.

* Sosu için yukarıda yazan tüm malzemeyi karışrın ve kasenin üzerine dökün.

* Beyaz unu, nişasta toz ve tuzu karıştırın üzerine göz kararı su ekleyin ve iyice karıştırın.

* Yarım Laverin içine erişte ve sebze karışımından koyun.

* Ve rulo haline getirin ve afiyetle yeyin.


(Laver Nedir)


*Porphyra türünden yenebilen bir çeşit mor renkli deniz bitkisi.


Gimmari Gimmari1

Gimmari Gimmari3

Çeviri : >>>SelJunKi<<<
Sayfa başına dön
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz