Paylaş
Aşağa gitmek
avatar
AsiaFlame Administartor
AsiaFlame Administartor
Cinsiyet : Kadın Mesaj Sayısı : 251 Yaşınız : 39 Meslek : Ev Hanımı Nerden : İstanbul / Şişli Favori Diziniz : My Gırl <b>Rep Gücü</b> Rep Gücü : 3506
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 0 Ruh Hali
Kullanıcı profilini gör

Bi Bim Naeng Myun

Bir Perş. 23 Eyl. - 21:27



**Malzemeler**

* 680 gram buğday eriştesi

* 1 parça sığır eti biftek dövülmüş

* 3 yumurta

* 1 çay kaşığı mısır nişastası

* 4 yemek kaşığı soya sosu

* 2 yemek kaşığı sirke

* 2 yemek kaşığı sıvı yağ

* 1 tatlı kaşığı susam yağı

* Yarım çay kaşığı toz kırmızı biber


**Sosu İçin**


* 3 yemek kaşığı biber salçası

* 5 yemek kaşığı soya sosu

* 1 çay kaşığı toz şeker

* 1 çay kaşığı ezilmiş sarmısak

* 1 çay kaşığı pirinç sirkesi

* 1 yemek kaşığı susam yağı

* 1 yemek kaşığı kavrulmuş susam



**Yapılışı**


* 1.Bir tencere suyu kaynatın ve içine erişteleri atıp haşlayın

haşlanınca süzün ve soğuk ile yıkayıp soğutun.

* 2.2 yemek kaşığı sıvı yağı kızdırın ve eti pembeleşinceye kadar

kızartın ağır ateşte kızartın,ki daha yumuşak olsun.

* 3. Büyük bir kasenin içine erişteleri ve üzerine eti koyun.

* 4. Mısır nişastasını marine edin içine susam yağı,soya sosu,sirke

şeker ve toz biberi ilave edip karıştırın ve eriştelerin üzerine dökün.

* 5. Ayrı bir kapta sosu hazırlayın susam yağını kızdırın ve içine biber

salçası, soya sosu,şeker,sarmısak,pirinç sirkesi ve susamı atın

bir kez karıştırın ve eriştelerin üzerine dökün.

* 6. Yumurtaları omlet yapın dilimleyip i üzerine yerleştirin ve

sıcak olarak servis yapın

(afiyet olsun)




Çeviri: >>>SelJunKi<<<








$€NİNL€ ßA$LADIM ßİT$İN $€NİNL€
LEE JUN Kİ
Sayfa başına dön
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz