Paylaş
Aşağa gitmek
avatar
AsiaFlame Administartor
AsiaFlame Administartor
Cinsiyet : Kadın Mesaj Sayısı : 251 Yaşınız : 39 Meslek : Ev Hanımı Nerden : İstanbul / Şişli Favori Diziniz : My Gırl <b>Rep Gücü</b> Rep Gücü : 3506
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 0 Ruh Hali
Kullanıcı profilini gör

Kahverengi deniz yosunu Çorbası (Miyeok Guk)

Bir Ptsi 27 Eyl. - 1:25


Malzemeler

35 gram kahverengi deniz yosunu (Miyeok) kurutulmuş

70 gram dilimlenmiş sığır sap

2 diş sarımsak, kıyılmış

3 yemek kaşığı soya sosu

3 yemek kaşığı susam yağı

4 bardak su

3 adet top karabiber


Hazırlık

#1. 5 dakika boyunca soğuk suda kuru kahverengi deniz yosununu yıkayın.

#2. Küçük parmak uzunlukları için makas ile deniz yosununu kesin.

#3. 2 yemek kaşığı susam yağı ve 3 adet top karabiberi et ile

harmanlayın.


Pişirme



#1.Tencereyi ateşe koyun ve 20 saniye ısıtın içine 1 yk susam yağı ekleyin ve dilimlenmiş kahverengi deniz yosununu koyup karıştırın.

#2. Sığır etlerinide üzerine ekleyin ve 3 dakika pişirdikten sonra üzerine 4 su bardağı suyu ekleyip 10-15 dakika pişirin kıvamı etin pişme durumuna göre ayarlayabilirsiniz.

#3.Soya sosu ve Sarmısağı tavada 2 dakika kavurun ve yemeğin üzerine ekleyip karıştırın isteğe göre tuzda ekleyin ve yemeği sıcak servis edin.


Afiyet olsun



Çeviri : >>>SelJunKi<<<








$€NİNL€ ßA$LADIM ßİT$İN $€NİNL€
LEE JUN Kİ
Sayfa başına dön
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz