Asia Flame. Com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aşağa gitmek
>>>SelJunKi<<<
>>>SelJunKi<<<
AsiaFlame Administartor
AsiaFlame Administartor
Cinsiyet : Kadın Mesaj Sayısı : 251 Yaşınız : 44 Meslek : Ev Hanımı Nerden : İstanbul / Şişli Favori Diziniz : My Gırl <b>Rep Gücü</b> Rep Gücü : 5497
<b>Rep Puanı</b> Rep Puanı : 0 Ruh HaliJangsanjeok-Et Köftesi  Uzgun10

Jangsanjeok-Et Köftesi  Empty Jangsanjeok-Et Köftesi

Ptsi 27 Eyl. - 2:30
Jangsanjeok-Et Köftesi  Jangsanjeok1

*Malzemeler*

*Yarım kilo domuz etinden çekilmiş kıyma var ama ben dana kıyma yı tercih ederim tabiki ;)

*190 Gram tofu (suyu süzülmüş)

*1 Adet soğan rendelenmiş

*2 Adet arpacık soğan rendelenmiş

*2 Yemek kaşığı susam yağı

*1Çay kaşığı kıyılmış sarmısak

*1 Çay kaşığı ince deniz tuzu

*1 Çay kaşığı karabiber


*Sosu İçin Malzemeler*

*3 Yemek kaşığı soya sosu

*3 Yemek kaşığı sirke

*1 Yemek kaşığı esmer şeker

*1 Yemek kaşığı bal

*Yarım çay kaşığı toz zencefil


*İsteğe Bağlı*

*1/2 ince doğranmış yeşil soğan

*Rendelemiş arpacık soğanın yeşil kısımları


*Hazırlık*

Jangsanjeok-Et Köftesi  Jangsanjeok2j

*1.Tüm malzemeyi derin bir kapta karıştırın ve köfteyi yoğurun.

*2.Köfteleri istediğiniz boyutta yapabilirsiniz.


*Pişirme*

Jangsanjeok-Et Köftesi  Jangsanjeok3

*1.Tavayı ısıtın ve içine zeytinyağı koyup kızdırın.

*2.Köfteleri önce yüksek ısıda daha sonra düşük ısıda ağır ağır içi pişene kadar kızartın.

*3.Ayrı bir tavada soğanları ve sosu ekleyin biaraz kavurun.

*4.Daha sonra köfteleri'de üzerine ekleyip biraz karıştırın.

*5.Piştikten sonra servis tabağına alın ve sıcak servis yapın.


Jangsanjeok-Et Köftesi  Jangsanjeok4


Çeviri : >>>SelJunKi<<<
Sayfa başına dön
Bu forumun müsaadesi var:
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz